Taj čudesni korov Trave sa iscijeliteljskim svojstvima. Kompletna emisija.
Razgovor sa doktoricom Dubravkom Vuković iz osječkog Laboratorija za mikrobiologiju Zavoda za javno zdravstvo o potencijalnim opasnostima od mutiranog oblika…
Intervju novinara Nebojše Kolaka o zdravom životu sa doktorom alternativne medicine Vedranom Hasanagićem za ELTA televiziju drugi dio.
Prilog iz Emisije Linija Zivota, emitirano 08.03.12.
Sremuš je jedna vrlo ljekovita biljka. Medicinska istraživanja su utvrdila da pomaže protiv hipertenzije, visokog holesterola i triglicerida, anemije, parazita i gljivica, masne jetre, diabetesa. Sremuš sadrži sumporno jedinjenje alicin koji je najjaći prirodni antibiotik.
Emisija na Na Rubu Znanosti sa Rik Simpsonom o ljekovitim svojstvima konopljinog ulja.
Predavanje doktora Vedrana Hasanagića u Kragujevcu o korištenju mega doza vitamina C u svrhu poboljšavanja zdravlja i liječenju bolesti. Istine i zablude oko vitamina C. Koje količine vitamina C se smiju koristiti. Zašto je vitamin C koristan i koje količine smijemo koristiti.
Kratki informativni video o eserihija coli bakteriji razmnozavanju i urinarnim infekcijama. Govori Nebojsa Kolak. Rezija Vedran Hasanagic.
Sremuš /Allium ursinum/ Vedran Hasanagić doktor alternativne medicine, predstavlja zdravstvene beneficije sremuša. Sremuš je u samom vrhu naših ljekovitih biljki. Proglašen medicinskom biljkom godine u Evropi. Pogledajte Vedranovo izlaganje o korisnim djelovanjima ove biljke i na koji način je koristiti.
Doktori alternativne medicine i herbalistike, Mirjana i Vedran Hasanagić prikazuju kako pripremiti smutiš koji pomaže snižavanju visokog holesterola i trigliceride. Kratak i vrlo informativan video.