Muci li vas eserihija coli? Posjetite http://eserihija.com za vise informacija i besplatne konsultacije u vezi urinarnih infekcija izazvanih eserihijom i dru…
E-Kapi, http://ekapi.org, doktora Hasanagica su prvi proizvod sa nasih prostora licenciran od Kanadskog Ministarstva za zdravstvo, Evropske unije i drugih drzava kao prirodno i efikasno sredstvo za lijecenje urinarnih infekcija. Dostava u sve krajeve svijeta. Posjetite nase web stranice za vise informacija !
Intervju novinara Nebojše Kolaka o zdravom životu sa doktorom alternativne medicine Vedranom Hasanagićem za ELTA televiziju prvi dio.
Taj čudesni korov Trave sa iscijeliteljskim svojstvima. Kompletna emisija.
Razgovor sa doktoricom Dubravkom Vuković iz osječkog Laboratorija za mikrobiologiju Zavoda za javno zdravstvo o potencijalnim opasnostima od mutiranog oblika…
Intervju novinara Nebojše Kolaka o zdravom životu sa doktorom alternativne medicine Vedranom Hasanagićem za ELTA televiziju drugi dio.
Prilog iz Emisije Linija Zivota, emitirano 08.03.12.
Sremuš je jedna vrlo ljekovita biljka. Medicinska istraživanja su utvrdila da pomaže protiv hipertenzije, visokog holesterola i triglicerida, anemije, parazita i gljivica, masne jetre, diabetesa. Sremuš sadrži sumporno jedinjenje alicin koji je najjaći prirodni antibiotik.
Emisija na Na Rubu Znanosti sa Rik Simpsonom o ljekovitim svojstvima konopljinog ulja.
Predavanje doktora Vedrana Hasanagića u Kragujevcu o korištenju mega doza vitamina C u svrhu poboljšavanja zdravlja i liječenju bolesti. Istine i zablude oko vitamina C. Koje količine vitamina C se smiju koristiti. Zašto je vitamin C koristan i koje količine smijemo koristiti.