Kratki informativni video o eserihija coli bakteriji razmnozavanju i urinarnim infekcijama. Govori Nebojsa Kolak. Rezija Vedran Hasanagic.
Sremuš /Allium ursinum/ Vedran Hasanagić doktor alternativne medicine, predstavlja zdravstvene beneficije sremuša. Sremuš je u samom vrhu naših ljekovitih biljki. Proglašen medicinskom biljkom godine u Evropi. Pogledajte Vedranovo izlaganje o korisnim djelovanjima ove biljke i na koji način je koristiti.
Doktori alternativne medicine i herbalistike, Mirjana i Vedran Hasanagić prikazuju kako pripremiti smutiš koji pomaže snižavanju visokog holesterola i trigliceride. Kratak i vrlo informativan video.
Vedran Hasanagić doktor herbalistike kao gost Višeslava Rankovića na Vojvođanskoj televiziji u emisiji Zdravo Živo. Razgovor o prirodnim načinima liječenja, prirodnim preparatima i bolestima koje se mogu lako tretirati alternativnom medicinom.
Sve informacije i detalje o kvalitetnim eteričnim uljima, baznim uljima i pripravcima iz prirode možete dobiti na: tina.kranjcic@gmail.com Čuvarkuća – „čuva”…
Nutricionistica Laura Sands objašnjava zašto je kravlje mlijeko nezdravo i neprirodno za ljude.
Proces proizvodnje 100% prirodnih biljnih kapi sremuša.
Zona Zdravlja je idejni projekat Mirjane i Vedrana Hasanagića. Kroz 14 epizoda upoznat ćemo se sa provjerenim receptima i savjetima prirodne medicine i drugih vidova alternativnog načina liječenja. Pogledajte kompletnu epizodu emitovanu na televiziji Pink 9. Septembra 2017. godine.
Doktor alternativne medicine Vedran Hasanagic – Seminar Tema: Prirodni načini jačanja imunog sistema i regeneracija obolele jetre Od ponedeljka do petka od 10:10 Jutarnji Meeting sa zanimljivim temama.