Zona Zdravlja je idejni projekat Mirjane i Vedrana Hasanagića. Kroz 14 epizoda upoznat ćemo se sa provjerenim receptima i savjetima prirodne medicine i drugih vidova alternativnog načina liječenja. Pogledajte kompletnu epizodu emitovanu na televiziji Pink 9. Septembra 2017. godine.
Vedran Hasanagić doktor herbalistike kao gost Višeslava Rankovića na Vojvođanskoj televiziji u emisiji Zdravo Živo. Razgovor o prirodnim načinima liječenja, prirodnim preparatima i bolestima koje se mogu lako tretirati alternativnom medicinom.
Doktori alternativne medicine i herbalistike, Mirjana i Vedran Hasanagić prikazuju kako pripremiti smutiš koji pomaže snižavanju visokog holesterola i trigliceride. Kratak i vrlo informativan video.
Sremuš /Allium ursinum/ Vedran Hasanagić doktor alternativne medicine, predstavlja zdravstvene beneficije sremuša. Sremuš je u samom vrhu naših ljekovitih biljki. Proglašen medicinskom biljkom godine u Evropi. Pogledajte Vedranovo izlaganje o korisnim djelovanjima ove biljke i na koji način je koristiti.
Predavanje doktora Vedrana Hasanagića u Kragujevcu o korištenju mega doza vitamina C u svrhu poboljšavanja zdravlja i liječenju bolesti. Istine i zablude oko vitamina C. Koje količine vitamina C se smiju koristiti. Zašto je vitamin C koristan i koje količine smijemo koristiti.
Sremuš je jedna vrlo ljekovita biljka. Medicinska istraživanja su utvrdila da pomaže protiv hipertenzije, visokog holesterola i triglicerida, anemije, parazita i gljivica, masne jetre, diabetesa. Sremuš sadrži sumporno jedinjenje alicin koji je najjaći prirodni antibiotik.
Intervju novinara Nebojše Kolaka o zdravom životu sa doktorom alternativne medicine Vedranom Hasanagićem za ELTA televiziju drugi dio.
Intervju novinara Nebojše Kolaka o zdravom životu sa doktorom alternativne medicine Vedranom Hasanagićem za ELTA televiziju prvi dio.
RAMSLIN Biljne kapi sremuš u emisiji “Ćaskanje” na TV SOS. Gost: Dragan Ljubisavljević. Više informacija na www.sremus.rs
Snižavaju trigliceride, holesterol i visok krvni pritisak. U apotekama!